Qui Som?

PROTECTORA D’ANIMALS DE CIUTADELLA

La Protectora d’Animals de Ciutadella, és una associació independent, sense ànim de lucre, que treballa per la defensa dels drets dels animals i el seu benestar.

Des de l’any 1980 hem treballat i lluitat a Ciutadella pels drets dels animals i per aconseguir un refugi digne per aquells que són abandonats. A la primavera del 2004, gràcies en gran part a aquest treball, el Consell Insular de Menorca va inaugurar el Centre d’Acollida d’Animals abandonats (conegut com la canera), el qual està gestionat per una empresa privada que en té la concessió.

La nostra feina combina l’atenció (alimentació, esterilizació i assistència veterinària) a centenars de moixos sense llar amb l’activisme en favor de l’adopció dels cans de la canera, per evitar el seu sacrifici.

Disposem d’un refugi on atenem un centenar de moixos que estan a l’espera de ser adoptats. Així mateix tenim cura de desenes de colònies de moixos de carrer al terme de Ciutadella i Ferreries (uns 500 animals aproximadament, tots ells esterilitzats).

Al Centre d’Acollida d’Animals de Ciutadella la nostra feina és la col·laboració, fent difussió, periòdicament, dels animals que estan per adoptar, mitjançant fotos a la nostra web, al facebook i penjant cartells. Així com les visites de voluntàris/es al Centre per estar amb els animals, treure’ls de la gàbia i donar-los tendresa. D’altra banda, atenem casos de cans sense llar, procurant-los una casa d’acollida fins que surti un adoptant adequat, evitant el seu pas per la canera.

Com a associació independent, ens financem amb la quota dels nostres socis/es (40e. anuals), els donatius de simpatitzants, els mercats de venda al carrer, venda al nostre local, activitats, cursos, tallers, lotería, festivals benèfics, col·laboració d’alguns comerços i subvencions que, ocasionalment, podiem rebre de l’administració i que actualment s’han suprimit.

Per a finalitzar, recalcar que el voluntariat és el pilar més important de la nostra associació, sense el qual seria impossible la nostra tasca. Us animem a col·laborar amb nosaltres i a coneixer més la nostra feina, hi ha moltes maneres d’ajudar.

 

TOT EL NOSTRE TREBALL ESTÀ REALITZAT PER PERSONES VOLUNTÀRIES. SENSE AQUESTA AJUDA DESINTERESSADA NO SERIA POSSIBLE LA NOSTRA FEINA.

MIL GRÀCIES A TOTS ELS VOLUNTARIS I VOLUNTÀRIES!

 

protectoraanimalsciutadella@gmail.com  629.680.137 wassap

www.protectoraciutadella.com

https://www.facebook.com/#!/pages/PROTECTORA-DANIMALS-DE-CIUTADELLA/207665935920488

PROTECTORA D’ANIMALS DE CIUTADELLA

La Protectora de Animales de Ciutadella, es una asociación independiente,  sin ánimo de lucro, que trabaja para la defensa de los derechos de los animales y su bienestar.

Desde el año ’80, hemos trabajado y luchado en Ciutadella para los derechos de los animales y conseguir un refugio digno para los que han sido abandonados. En la primavera del 2004, gracias en gran parte por éste trabajo, el Consell Insular de Menorca inauguró el Centro de Acogida de Animales Abandonados (conocido como la perrera), el cual está gestionado por una empresa privada que tiene la concesión.

Nuestra labor combina la atención (alimentación y asistencia veterinaria) a centenares de gatos abandonados con el activismo a favor de la adopción de los perros de la perrera para evitar su sacrificio.

Disponemos de un refugio para gatos, donde se encuentran un centenar de ellos esperando la adopción. Así mismo también atendemos las necesidades de los gatos que tenemos en colonias en todo el término de Ciutadella y Ferreries, los cuales están todos esterilizados.(aproximadamente unos 500 gatos)

En el Centro de Acogida de Animales de Ciutadella (la perrera), nuestro trabajo es ofrecer nuestra colaboración mediante la difusión de los animales mediante fotos en nuestra web y facebook,  para que sean adoptados, todo esto gracias a los voluntarios que desinteresadamente nos ayudan.

La función del voluntariado en la perrera consiste en visitar a los animales para darles atención, sacarlos de las jaulas para disminuir su estrés, realizar fotos, etc

Cómo asociación independiente, nos financiamos con la cuotas de socios (40€ anuales), donativos de simpatizantes, mercados en la calle, venta de productos en nuestro local, actividades, cursos, talleres, lotería, festivales benéficos, colaboración de establecimientos, etc

Para finalizar, recalcar que el voluntariado es el pilar más importante de nuestra asociación, sin el qual seria imposible nuestra labor.

    Os animamos a colaborar con nosotros y a conocer más nuestro trabajo, hay muchas maneras de ayudar

Por lo que, os animamos que forméis parte de nuestra organización, sea de una forma u otra, hay muchas maneras de ayudar.

 

TODO NUESTRO TRABAJO ESTÁ REALIZADO POR PERSONAS VOLUNTARIAS. SIN SÚ AYUDA DESINTERESADA NO SERÍA POSIBLE TODA ÉSTA ORGANIZACIÓN.

MIL GRACIAS A TODOS /AS LOS VOLUNTARIOS!!!!!!

 

protectoraanimalsciutadella@gmail.com  629.680.137 wassap

www.protectoraciutadella.com

https://www.facebook.com/#!/pages/PROTECTORA-DANIMALS-DE-CIUTADELLA/207665935920488

 

 

Comentaris tancats.