Greta a la platja

Aquest matí de diumenge matí el cel estava ennuvolat i amenaçava pluja. La meva mare, la meva tia i jo hem anat a la platja. La meva mare, que és una dona molt educada i considerada, ha pensat que, amb aquell temps, no hi hauria gaire gent a la platja i així podríem estar sols i jugar sense molestar. Jo sóc molt petita i bonica, però, tot i així, a algunes persones no els hi agrado i per això no puc anar a la platja quan hi ha molta gent. Però avui era un dia perfecte… a la platja no hi havia ningú!

Encara que feia un poc de fred, m’ho he passat molt bé. Quan ja recollíem per tornar cap a casa, se’ns han apropat dos al.lots uniformats i li han dit a la meva mare alguna cosa que no he pogut entendre però, veient com li ha canviat la cara, segur que no devia ser res de bo. Després l’han fet anar cap al cotxe i ara sé que l’han denunciat per dur-me a la platja, i jo em demano si també deuen denunciar als qui contaminen la platja, els que deixen deixalles o vidres a la sorra o als que fumen i tiren les llosques que jo, sense voler, em puc menjar.

Amb això vull dir que tots, persones i animals, hauríem de respectar el medi ambient perquè, al cap i a la fi, tots convivim al mateix lloc i ens necessitem els uns als altres per tenir una millor qualitat de vida i un lloc millor on viure.

Una quissona anomenada Greta

 


 

 

No hi ha comentaris

Deixa un comentari

Ha de iniciar sessió per a comentar.