2012

 

Zory (model de desembre)

Per jo ha estat una experiència bastant bona. La veritat és que gràcies a la fotògrafa va ser tot més fàcil. Hi va haver un bon ambient i una gran col·laboració. Per la meva part, hi va haver ganes de treballar i complicitat amb el meu ca, ja que no es tan fàcil treballar amb un animal, però va resultar menys complicat del que em pensava. Ho tornaria a repetir les vegades que fes falta, una molt bona experiència per recordar.

Noemi (model de Juny)

Ha estat una experiència molt polida, perquè a més del record de tenir una fotografia de “professional” amb la meva gossa, és un gust saber que estàs col·laborant per una causa tan bella com ajudar a recaptar fons per els animals abandonats de Menorca, que són molts. Estaria bé que la gent prengués consciència de lo preocupant que és aquest tema.

Edu (model d’Abril)

Me ha gustado mucho poder participar en este proyecto para ayudar a los animales y sobre todo que la gente pueda aportar una ayuda gracias a este calendario. Me he sentido muy cómodo y sobre todo lo he hecho con muchas ganas.Gracias

 

Fanny (fotògrafa)

M’hauria agradat participar més en aquest calendari, però no ha pogut ser. Ha estat un projecte que li ha faltat d’entrada una bona planificació i això ens ha de servir d’experiència pel futur. Tot i així, per a mi totes les fotos són bones.

 

Guiem (model de Gener)

Quan em van oferir fer aquest calendari no m’ho vaig pensar dos segons. Ha estat una experiència molt satisfactòria, poder col·laborar a recaptar diners per una causa tan important com l’ajuda als animals abandonats. Esper que aquest calendari es convertesqui en una tradició i que la gent que el compri ho faci amb la mateixa il·lusió que ho hem fet tots nosaltres.

Marta (fotògrafa)

Quan me van oferir fer unes fotos pel proper calendari de la Protectora d’Animals de Ciutadella no m’ho vaig pensar ni un moment, m’agrada la fotografia i soc voluntària de la Protectora des de fa temps. Ha estat un projecte que me va fer il·lusió des del primer moment. La idea de fotografiar la gent sense roba i amb un animal, crec que va ser el repte més difícil però a la vegada interessant. Ha sigut molt difícil trobar una foto on la model i l’animal sortissin bé. En el meu cas, he fet dues fotos en exteriors i també juga el factor llum i temps, que no sempre acompanyen, o sigui que dins del que cap he tingut sort. També he d’agraïr a les models que es deixessin fotografiar en aquestes circumstàncies, perque ho han fet desinteressadament i no tothom està dispost a sortir així en un calendari, i també destacar la seva professionalitat ja que ho han fet molt bé i no són professionals.

Mar (model d’Agost)

Haig de dir que ha estat una experiència magnífica, i molt més sabent que és per ajudar a la Protectora d’Animals de Ciutadella, n’estic molt orgullosa.Tot açò va ser possible gràcies al bon ambient de treball que vam tenir amb sa fotògrafa i acompanyants.També s’ha de dir que va ser molt gratificant poder fer les fotografies amb el meu gos en Gaspar, ja que és una cosa vital per jo, com la majoria dels animals. A més a més m’ho vaig passar molt bé, una mica de nervis, com és normal, però, sense cap dubte, i més per aquesta bona causa, ho tornaria a fer. No és una feina fàcil fer fotografies amb animals, ja que és una mica difícil que estiguin asseguts o quiets, són animals. Per açò havíem de “subornar” al meu gos amb galetes perquè no es mogués. Animo a la gent a col.laborar amb aquest projecte.

Estefania (model de Març)

Participar en aquest projecte ha estat, a més d’interessant i diferent, molt satisfactori. M’ha encantat poder ajudar a recaptar fons amb un gest tant senzill i he de dir que encara que aconseguir una bona fotografia amb un animal, és molt difícil, el complicat es fa fàcil quan ho fas amb es cor i amb s’il.lusió de saber que tot açò és pels animals. Esper que s’amor que tots noltrus sentim per ells es vegi reflexat en aquest calendari i que es puguin vendre la major quantitat possible. Tornaria a participar sense cap dubte.

Paola (model de Febrer)

La verdad es que nunca imaginé posar como modelo en un calendario! Se presentó la ocasión de sorpresa y al final lo hice. Me encantó y me sentí muy a gusto posar desnuda con los cachorros! Fue un poco complicado para los perritos que se movían todo el tiempo, pero este mismo “inconveniente” hizo aún mas divertida la sesión fotográfica. Espero de verdad que el calendario sea un éxito. Todos los que participamos en este proyecto somos amantes de los animales y cual mejor manera de recaudar fondos, sino con el arte y en este caso la fotografía?

Lara (fotògrafa)

En la vida todas las personas tenemos prioridades, las mías son la fotografía y los animales.

 

 

Nuri (model d’Octubre)

Vaig oferir-me a participar en aquest calendari per a la Protectora, perquè mai ho havia fet d’una altra manera i aquesta era la oportunitat perfecte per ajudar. Va ser una experiència molt divertida, amb algun que altre imprevist i amb la que vam riure molt, havia d’estar pendent de l’animal i de que ell sortís bé, però en “Mariano” es va portar més que bé.Jo em vaig sentir molt còmode, tot i que quan ho fas veus que no és tant fàcil com creies. El que és segur és que repetiria sense dubte, i més per aquest motiu. Esper que tengui molt d’èxit i que la gent li faci ganes col.laborari, pot ser un bon regal de Nadal!!! Aquest animals ens donen amor sense res a canvi, que menys que ajudar-los així.

Sandra (dissenyadora)

Personalment és cert que he dedicat bastant temps provant diferents estils de calendaris i portades (i després la junta ha dedicat temps per dir quin trobava més adient) i al final han vingut els canvis en l’ordre de les fotografies, però en cap moment m’ha suposat un esforç ni una càrrega. La causa ha estat motivació suficient per fer la feina a gust i sobretot amb molta il•lusió

 

Neus (model de Maig)

Quan m’ho van plantejar no m’ho vaig penssar dues vegades. Sóc una gran amant dels animals i ho vaig veure una bona idea. Haig de donar les gràcies a na Lara per fer la sessió de fotos còmode i divertida. Ho tornaria a repetir sense dubtar.

 


 

Una resposta de “2012”

  1. Neus 30/11/2011 at 16:10 #

    Quan m’ho van plantejar no m’ho vaig penssar dues vegades soc una gran amant dels animals i ho vaig veura una bona ideea. Tenc que donar les gracies a na Lara per fer la sessio de fotos comoda i divertida. Ho tornaria a repetir sens dupta

Deixa un comentari

Ha de iniciar sessió per a comentar.