Adopta

A la Protectora d’Animals de Ciutadella disposem de  moixos sense llar que están en adopció. Si us adreçeu al nostre telèfon (629.680.137) o ens escriviu al nostre mail ( protectoraanimalsciutadella@gmail.com ) concertarem una cita per visitar el refugi i trobar el moix que més s’adigui a les vostres necessitats i desitjos.

L’adopció dels moixos es fa a través d’un contracte d’adopció i el pagament de 50€. Aquest import proporciona els següents avantatges: si el moix és adult, l’adoptant el rebrà esterilitzat i si és massa jove, el podrà dur al veterinari per esterilitzar a un cost zero quan tingui l’edat adequada. D’aquesta manera es pot tenir un moix esterilizat pagant només una tercera part del cost real.

A més, adoptar un moix a la nostra protectora significa acollir un animal sense llar tenint la possibilitat d’escollir entre molts diferents: carinyós o independent, tranquil o juganer, adult o jove, mascle o famella.Tenim un gran ventall per a tots els gustos!

També  gestionem algunes adopcions de cans, que tenim en cases d’acollida, on l’adoptant accepta el contracte: pagament de 75 euros i esterilització obligatòria i inclòsa en el preu d’adopció.

L’adopció de cans i moixos es pot fer directament al Centre Insular d’Acollida d’Animals situat al Camí Vell entre el parc de Bombers i la Policia Local. Aquest Centre pertany al Consell Insular de Menorca i està gestionat per una empresa privada. Les taxes per adopció són de carácter públic.

Tlf: 971.48.46.66

Horari d’atenció al públic: Matins de dilluns a divendres de 10.30h a 14h, i dissabtes de 10h a 12h.

Capvespres de dilluns a divendres de 16h a 19h, excepte dimecres de 16h a 19.30h.

Diumenges i festius tancat.

Nosaltres no controlem la canera però hi feim incidència per a una millora en les condicions de vida dels animals i per fer difussió dels que hi ha en cada moment.

Pots mirar els albums de cans i moixos en adopció en aquesta web.

 

Comentaris tancats.